FAQs over het inhuren van externe ontwikkelaars en het opbouwen van een team

Wanneer je programmeur inhuren, beschik je over een geweldig team dat je helpt bij het produceren van uitstekende software. Deze ontwikkelaars kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een slimme oplossing die voldoet aan de behoeften van alle mobiele gebruikers voor elk project.

Er is een enorme wereld van ontwikkelaars. Op dit moment zijn er naar schatting 21 miljoen professionele software ontwikkelaars wereldwijd, waarvan 12 miljoen mobiele ontwikkelaars. Het inhuren van remote developers is tegenwoordig trendy, omdat het mogelijk maakt om de projectkosten drastisch te verlagen.

U moet het proces begrijpen van het inhuren van remote developers als u wilt slagen. Hier wordt uitgelegd hoe u een programmeur kunt vinden en een ontwikkelaar kunt inhuren voor werk op afstand.

Belangrijke vragen die u moet stellen wanneer u externe programmeurs inhuurt

Hier zijn enkele van de belangrijke vragen die u aan elke kandidaat moet stellen bij het inhuren van een remote software developer:

Welke soorten apps heeft u in het verleden ontwikkeld?

Het zou geweldig zijn als een ontwikkelaar ervaring heeft met het maken van applicaties op verschillende gebieden, zoals sociale media, communicatie, navigatie, enz. Ervaring in het ontwikkelen van applicaties voor verschillende industrieën of soorten mobiele apps laat zien dat de software ontwikkelaars de eisen van verschillende mobiele apps kennen.

mobilunity logo

Mobilunity zal er altijd voor zorgen dat u software programmeur gezocht wordt met de kennis en ervaring van uw behoeften. Zoals u weet, zijn wij verantwoordelijk voor het inhuren en onboarden van de ontwikkelaars, maar u mag zo veel als u wilt betrokken worden bij het hele wervingsproces. Het is aan u.

Hoe gaat u met mij communiceren tijdens het ontwikkelingsproces?

Communicatie omvat regelmatige updates met de klant via e-mail, Skype, of project management tools zoals Slack, Trello, en Redmine. Vraag welke communicatiemiddelen ze hebben gebruikt in hun werk. Deze zullen je hun communicatie-ervaring laten zien en hoe ze denken over communicatie in hun werk op afstand.

mobilunity logo

Als u op zoek bent naar software ontwikkelaar Nederland, Oekraïne of op afstand, zal deze vraag een goede optie zijn om de mogelijkheid voor teamwork te zien. Mobilunity weet hoe essentieel communicatie is bij werk op afstand, en daarom garanderen wij u altijd een goede verbinding tussen u en uw werknemer.

Welke soorten vergoedingen of heffingen gaat u op uw dienst toepassen?

Het is belangrijk om te informeren naar de kosten die de ontwikkelaars die u wilt inhuren in rekening brengen. Dit zal een factor zijn in uw maatwerk software ontwikkeling en operationele kosten, evenals planning en logistiek.

mobilunity logo

Als u een externe ontwikkelaar van Mobilunity inhuurt, betaalt u het vaste all-in maandtarief voor de fulltime toewijding van een ontwikkelaar. Een andere optie is het betalen van een uurtarief. Naast het vaste tarief, dat meestal een uurtarief is, moet ook rekening worden gehouden met extra kosten, in geval van extra werk of andere soortgelijke zaken. U kunt verschillende plannen bekijken die IT-offshoringbedrijven gewoonlijk aanbieden:

Wat kunt u doen als er zich in de toekomst problemen voordoen in mijn programma?

Door deze vraag te stellen, krijgt u inzicht in de mate waarin zij vertrouwd zijn met risicobeheer en in de mate waarin zij reageren op problemen en zorgen. Ontwikkelaars moeten in staat zijn om maatregelen te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat alle waargenomen risico’s of problemen ruim van tevoren worden aangepakt, en zo niet, dan moeten ze worden aangepakt zodra ze zich voordoen. Dit getuigt van goede planningsvaardigheden en initiatief om te anticiperen op problemen die zich gezien de omvang van het project kunnen voordoen.

mobilunity logo

Huur onze toegewijde ontwikkelaars voor uw project ontwikkeling of dev team uitbreiding

Wat hebt u gedaan om uw vaardigheden in de loop der tijd te verbeteren?

Competente ontwikkelaars moeten zich bezighouden met voortdurende educatie om te leren over updates van verschillende technologieën en op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen in het veld. Ontwikkelaars die voortdurend bijleren en hun vaardigheden aanscherpen, geven blijk van toewijding aan hun vak en professionele groei. Naarmate de technologie evolueert, moeten ontwikkelaars dat ook doen. Als u op zoek bent naar ontwikkelaars voor uw team op afstand, zoek dan naar ontwikkelaars die blijk geven van een vermogen en de neiging om te leren. Dit zal ervoor zorgen dat ze zich kunnen aanpassen als uw app tools en vaardigheden nodig heeft waarmee ze niet vertrouwd zijn.

mobilunity logo

Mobilunity probeert altijd een passende sfeer te creëren voor hun opleiding, door verschillende ontwikkelingsevenementen en conferenties te bezoeken.

Geef één ernstig probleem dat je als ontwikkelaar hebt ondervonden, en leg uit hoe je het hebt opgelost

Elke ontwikkelaar heeft talloze problemen gehad en verschillende fouten gemaakt, maar een goede ontwikkelaar moet ervan leren. Goede ontwikkelaars zijn goede probleemoplossers, maar wat hen groot maakt is hun vermogen om van hun problemen te leren, ze op te slaan, en ze opnieuw toe te passen wanneer de situatie daarom vraagt.

mobilunity logo

Dit is een veel gestelde vraag voor alle soorten werknemers die gemakkelijk kan worden uitgelegd als “Beschrijf uw grootste uitdagingen en hoe u daarmee bent omgegaan?” Deze vraag is echter belangrijk en laat veel zien van de persoonlijke en professionele kwaliteiten van een potentiële werknemer.

Bekijkt u de standaarden die andere externe ontwikkelaars regelmatig gebruiken om concurrerend te blijven?

Regelmatige controle van wat concurrenten doen is nodig om te zien hoe goed anderen apps ontwikkelen. Op de hoogte zijn van industrie- en productstandaarden is een goede eigenschap voor een ontwikkelaar, maar een ontwikkelaar die up-to-date blijft met standaarden en de tijd neemt om ze te beoordelen en meningen te formuleren is nog beter. Dit laat zien hoe geïnvesteerd de ontwikkelaar is in zijn werk en zorgt ervoor dat hij de beperkingen en standaarden begrijpt die van invloed kunnen zijn op zijn werk, het ontwikkelingsproces en de daadwerkelijke output.

mobilunity logo

Mobilunity voorziet u dus altijd van een ontwikkelaar die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Is het gemakkelijk voor u om te interageren met andere externe medewerkers in hetzelfde ontwikkelingsteam?

Het doel van deze vraag is inzicht te krijgen in de mate waarin de ontwikkelaar zich op zijn gemak voelt bij het samenwerken in een team op afstand. Samenwerking en communicatie tussen de leden van het team zijn noodzakelijk. Alle problemen die u of uw team op afstand hebben met betrekking tot communicatie of samenwerking moeten zo snel mogelijk worden besproken en aangepakt.

mobilunity logo

Goede ontwikkelaars moeten uitstekende teamspelers zijn, en ze moeten weten hoe ze taken efficiënt kunnen delegeren aan verschillende leden met verschillende sterke punten. Dat is waar Mobilunity naar op zoek is!

Het bouwen van een Remote Development Team: Experts die u nodig kunt hebben

Laten we eens kijken naar de tabel hieronder voor meer gedetailleerde informatie over elke positie hierboven en de posities die je mist in je team.

BELANGRIJKSTE ROLLEN VAN SOFTWAREONTWIKKELAARS OP AFSTAND

Remote ontwikkelaars inhuren in Oekraïne

Als het gaat om een plek waar je ontwikkelaars kunt inhuren, moet je kijken naar salariswijzer software ontwikkelaar. Het kan 100.000 dollar of meer kosten om een app te ontwikkelen. Software ingenieur loon kan erg duur zijn, aangezien er meer betaalbare opties zijn.

Als u zich afvraagt waar u ontwikkelaars kunt inhuren, zou inhuren in Oekraïne een perfecte keuze zijn, aangezien er veel Oekraïense experts zijn die de nieuwste technologieën beheersen en voor veel lagere tarieven kunnen werken.

Meer nuttige informatie vindt u op onze blog pagina’s, bijvoorbeeld over Sharepoint ontwikkelaars.

Remote ontwikkelaars inhuren met onze betaalbare kosten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Contact us
Go Up