Software Ontwikkeling Op Maat

Wanneer u maatwerk software ontwikkeling moet laten uitvoeren, moet u beslissen of u het werk zelf doet of dat u een bedrijf voor softwareontwikkeling op maat inschakelt. Maatwerk software programmering diensten werken om tools en apps die u nodig heeft voor uw bedrijf te ontwikkelen. Software ontwikkeling bedrijven kunnen worden gevonden van overal in de wereld om te helpen met alle vormen van aangepaste software applicatie ontwikkeling. Van software om uw bedrijf intern te runnen tot mobiele apps die klanten kunnen downloaden. Maatwerk software programmering kan u veel voordelen bieden ten opzichte van het intern laten doen van het werk of het gebruik van off-the-shelf producten.

Voordelen van aangepaste software ontwikkelingsdiensten

Software gebruiken die voor massamarkten is ontwikkeld, is niet altijd de beste oplossing. Software ontwikkelaar bedrijven is een betere optie, zelfs als u vooraf meer betaalt.

Dus waarom kijken naar aangepaste software programmering? Het volgende is waarom u zou moeten overwegen een toegewijd ontwikkelteam in te huren:

 • Aangepaste software programmering is precies op maat.
 • Ontwikkelaars van software op maat leveren apps die gemakkelijker te gebruiken zijn.
 • Diensten voor ontwikkeling van software op maat bieden training en documentatie die bij u past.
 • U bent niet afhankelijk van derden voor ondersteuning.
 • Uw ontwikkelaars van aangepaste software kunnen integreren met bestaande systemen.
 • De kosten van softwareontwikkeling op maat kunnen op lange termijn lager uitvallen.

Te vermijden fouten bij het gebruik van aangepaste webontwikkeling

Er zijn altijd risico’s verbonden aan het gebruik van aangepaste software-ontwikkelingsdiensten. Kies het verkeerde software ontwikkelingsbedrijf en uw software ontwikkelingskosten kunnen uit de hand lopen. Controleer altijd zorgvuldig het software ontwikkeling bedrijf waarmee u wilt samenwerken.

U moet ervoor zorgen dat de aangepaste software ontwikkeling tarieven worden overeengekomen, samen met alle andere aspecten van het aangepaste web development project. Uw aangepaste software-ontwikkelaars moeten een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen en u voorzien van een service level agreement waarin staat wat uw aangepaste web-ontwikkeling zal dekken en waar de aangepaste software-ontwikkeling diensten verantwoordelijk voor zijn.

De kosten van software-ontwikkeling op maat mogen nooit het enige criterium zijn bij het selecteren van de software-ontwikkelaars met wie u samenwerkt.

Grote fouten die vermeden moeten worden bij het inhuren van aangepaste softwarediensten

 • Ondeugdelijk onderzoek
 • Voorkeur voor lage prijs
 • Dubbelzinnige contracten
 • Ontbrekende Service Level Agreement (SLA)
 • Non-Disclosure Agreement (NDA) vergeten

Welke aangepaste software programmeringsdiensten kan Mobilunity leveren?

Het is veel eenvoudiger om de kosten van softwareontwikkeling op maat laag te houden als u met Mobilunity samenwerkt. Wij zijn een offshoring bedrijf gevestigd in Oekraïne. Hierdoor kunnen wij aangepaste software-ontwikkelingstarieven bieden die aanzienlijk lager zijn dan in Nederland en andere Europese landen. Bij ons huurt u een toegewijde ingenieur in, die volgens uw eisen kan werken. Hoewel u ons kunt beschouwen als een wervingsbureau bieden wij meer dan alleen werving en selectie. Wij assisteren onze klanten volledig bij het onboarden van de juiste talenten in Oekraïne om verder aan te werken:

Hoe helpen Mobilunity Custom Software-ontwikkelaars u?

Mobilunity biedt een volledig scala van agile software ontwikkeling en ingenieurs voor web ontwikkelingsprojecten op maat. Wij bieden de beste maatwerk software ontwikkeling tarieven die u kunt vinden, terwijl we in staat zijn om elke fase van het project te ondersteunen. Dit omvat:

 • Planning: wij helpen u bij het opstellen van een nauwkeurig webontwikkelingsplan op maat voor uw project.
 • Uitvoerbaarheid: hun diensten voor programmering van software op maat zorgen ervoor dat wij aan uw eisen kunnen voldoen.
 • Schatting: wij geven u een schatting van de kosten voor software ontwikkeling op maat, die lager is dan de gemiddelde Nederlandse kosten voor software ontwikkeling op maat.
 • Design: samen met u bepalen we het design van uw app.
 • Codering: deskundige programmeurs van software op maat werken in de vereiste specifieke talen.
 • Integratie: het bedrijf dat software op maat ontwikkelt, zorgt ervoor dat de app perfect samenwerkt met bestaande software.

Mobilunity is het meest vertrouwde en efficiënte bedrijf voor ontwikkeling van software op maat

Mobilunity verlaagt de gemiddelde kosten van softwareontwikkeling op maat door zijn lagere kostenbasis. Onze diensten voor de ontwikkeling van softwareapplicaties op maat bestaan al sinds 2010 en we hebben met veel bedrijven succesvol samengewerkt.

Wij bieden u deze voordelen voor de ontwikkeling van uw softwareapplicatie op maat:

 • Hooggekwalificeerde IT’ers: Oekraïne telt bijna 130 duizend afgestudeerde IT’ers.
 • Westers management en cultuur: u zult het gemakkelijk vinden om met hun teams samen te werken.
 • Uitstekend Engels: het personeel heeft een goede talenkennis en er worden interne opleidingen gegeven.
 • Locatie: binnen 1-3 uur van elke grote stad in Europa.
 • Lagere kosten: u kunt ingenieurs inhuren voor een fractie van de westerse prijzen.

Mobilunity is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw diensten op het gebied van softwareontwikkeling op maat om uw bedrijfsapps tot een succes te maken.

Contact us
Go Up