Web App Ontwikkelaar Huren

Als uw bedrijf is een of andere manier verbonden met de IT-industrie en u wilt web app ontwikkelaar in te huren of gewoon uit te vinden het onderwerp, dan is dit artikel voor jou. Laten we het eerst meer over web applicaties hebben, zodat u een duidelijker begrip krijgt van waar deze specialisten zich mee bezighouden.

Web app ontwikkeling is een creatie van speciale programma’s die zich op remote servers bevinden en de gebruiker kan ze gebruiken op zijn toestellen. Dit is meestal niet erg arbeidsintensief en vereist slechts een klein team van ontwikkelaars. Een deel van het werk is client-side programmering met behulp van HTML, Javascript en CSS. De serverzijde van de programmering is het werk aan scripts voor een toepassing voor een aangepaste interface. Omdat webapplicaties gewoonlijk een enorme hoeveelheid informatie bevatten, kunnen er fouten optreden. Daarom is het testproces voor het vinden en elimineren daarvan niet minder belangrijk en diepgaand.

Web App Ontwikkeling Trends 2022

Zoals hierboven vermeld, is de ontwikkeling van webtoepassingen erg populair en elk jaar komen er meer en meer onderling verbonden technologieën, start-ups en uitvindingen die de markt niet laten afkoelen. Laten we eens kijken welke trends in webontwikkeling ons het jaar 2022 hebben gebracht.

 • Blockchain en cyberbeveiliging
 • Mobiel-vriendelijke websites
 • AI & Bots
 • Progressieve webtoepassingen
 • Preprocessoren
 • Docker Containers
 • JavaScript MV Raamwerk
 • Webapplicaties voor één pagina
 • Robotics
 • Spark
 • Video tags

Videotags maken nu ook deel uit van webapps, aangezien de video niet alleen op YouTube of Vimeo beschikbaar is. Vergeet echter niet dat gebruikers niet graag wachten tot de video is geladen. Dus, als u video-inhoud in de app nodig heeft, zorg er dan voor dat het goed werkt en dat de bezoekers ervan kunnen genieten zonder crashes.

Web App Programmeur Rollen en Verantwoordelijkheden

Bij het maken van een webapplicatie zijn meestal een of meer ontwikkelaars betrokken en hun verantwoordelijkheden hangen af van de omvang van het project, de functionaliteit en de doelstellingen. Tot de typische taken van deze functie behoren het ontwikkelen en beheren van softwarepakketten voor websites, installatieprogramma’s voor websites, het programmeren van codes voor webtoepassingen, inhoud en paginalinks, probleemoplossing en debugging, analyse en testen.

Er zijn drie belangrijke manieren om een webontwikkelaar voor uw startup in te huren: freelance app ontwikkelaars inhuren, een webontwikkelaar vinden via outsourcing of outstaffing.

Freelance outlets worden vaak gebruikt om web app ontwikkelaar in te huren voor korte termijn projecten.

Outsourcing is een andere populaire optie om web app ontwikkelaar te vinden voor een startup. Web app devs worden uitbesteed voor één bepaald project en zij nemen ook al het bijbehorende werk op zich, zoals coördinatie, betaling van salarissen, kwaliteitscontrole, enz.

Outstaffing biedt u alleen het team van ervaren devs, de kwaliteitscontrole en hun management zijn aan u. Dit is goed omdat u dan meer betrokken bent bij het proces en het grootste deel van het proces onder uw controle hebt.

Web App Developer Salaris Tarieven: Kosten voor het inhuren van Web App ontwikkelaars

Als u zich afvraagt hoeveel een webontwikkelaar kost, geven we u hier de vooruitzichten voor een baan als webontwikkelaar en het salaris van web app ontwikkelaars.

De kosten van website ontwikkelaars variëren sterk per land. Volgens PayScale is het gemiddelde salaris van web app programmeurs in de VS $5.378 per maand. Het antwoord op de vraag “Hoeveel kost een website developer in Duitsland?” is $3.438. En in het Verenigd Koninkrijk verdienen ze $3.531, in Canada – $4.847 per maand. Het gemiddelde maandsalaris van een web app ontwikkelaar in Oekraïne is $2.000 per maand.

Web App Ontwikkeling Kosten

In principe hangen de ontwikkelingskosten af van drie belangrijke factoren: de complexiteit, het uurtarief van de ontwikkelaars en de kosten na de release. Hoe complexer een applicatie, hoe meer uren ontwikkelaars nodig zullen hebben om het te maken. De complexiteit zelf omvat het aantal functies dat een applicatie moet hebben.

Dus, hier is hoeveel een web app kost. Low-tech pagina’s met niet-dynamische informatie-indeling kosten vanaf ongeveer $ 3.000. Dezelfde, maar met een aantal nuttige functies en applicatie programming interface of integratie kan ongeveer $ 10.000 kosten. Het derde type – met een grote stroom gebruikers, met de mogelijkheid om hun rollen te verdelen, en eenvoudige statistieken te verzamelen zal duurder zijn – ongeveer $25.000.

Web App Consulting Bedrijf

Aangezien het aantal nieuwe tech bedrijven en startups in de wereld snel groeit, zal de vraag naar een web app development bedrijf dat web applicaties van hoge kwaliteit maakt met hen meegroeien. Er zijn momenteel echter tal van bedrijven die misschien niet direct webapplicaties ontwikkelen, maar eerder adviesdiensten op dit gebied leveren.

Progressive Web App ontwikkelaar inhuren op afstand

Het outstaffing-model heeft een aantal voordelen waarmee rekening moet worden gehouden wanneer aan een project op IT-gebied wordt gewerkt:

 • Relatief goede kosten
 • U huurt een web app ontwikkelaar waar u op kunt vertrouwen
 • Betrokkenheid bij uw project
 • U controleert het werkproces

Zoek Web Applicatie Ontwikkelaar te Huur bij Mobilunity

Als u niet weet hoe u een webontwikkelaar kunt vinden tegen de laagste prijzen voor webontwikkelaars, dan zijn wij er om u te helpen. Mobilunity heeft een sterk team van recruiters met meer dan 7 jaar ervaring. Zij kennen alle web applicatie ontwikkelaar verantwoordelijkheden, extraatjes en geheimen van hoe web ontwikkelaars te vinden die perfect passen bij uw project eisen. Bovendien, Oekraïne staat bekend om zijn grote hoeveelheid professionele goed opgeleide programmeurs.

Dus, als u nog steeds twijfelt over waar u web app ontwikkelaars kunt huren, neem dan contact op met Mobilunity. Wij zullen aan al uw eisen voldoen en zullen uw droomteam van ontwikkelaars met aanzienlijke internationale ervaring voor u vinden.

Mobilunity is uw beste optie om bekwame toegewijde web app ontwikkelaars in te huren om aan uw nieuwe product te werken.

Contact us
Go Up