DevOps ingenieur inhuren in Oekraïne

Tegenwoordig wil bijna elk bedrijf een DevOps-expert onder zijn werknemers hebben. Dit komt omdat DevOps een effectieve oplossing is gebleken in het elimineren van zowel ontwikkeling als communicatie barrières die vaak ontstaan tussen het idee en de uitvoering, waardoor software productie productie productiever, veiliger, sneller en kosteneffectiever wordt. Als u zich afvraagt hoe te selecteren en waar Devops, AWS expert, of DevOps Azure te vinden, zal dit artikel u begeleiden op de essentie over hoe een DevOps ingenieur in te huren voor de behoeften van uw bedrijf.

Ook is er een aanvullende reeks praktijken met betrekking tot de gebruikte platforms en diensten, namelijk PaaS DevOps (platform-as-a-service):

 • Amazon Web Services (AWS);
 • Google Cloud Platform (GCP);
 • Microsoft Azure.

De vraag naar het inhuren van AWS DevOps, Azure DevOps en DevOps team is stabiel en sterk.

Hoe een goede DevOps ingenieur inhuren: Essentiële vaardigheden om op te letten

Elke specialist heeft meestal een overeenkomstige skillset als ze veel gevraagd worden op de markt, en externe DevOps is geen uitzondering. Als u een agile DevOps-specialist wilt inhuren, zijn hier de vaardigheden waarnaar u moet zoeken om een doorgewinterde expert voor uw project te vind DevOps:

 • Expertise in DevOps praktijken en gebruikte tools.
 • Voldoende kennis over verschillende broncontrolesystemen.
 • Hands-onkennis van CI/CD processen en tools.
 • Bekendheid met containerisatie (Kubernetes, Docker).
 • Sterke kennis van de meest relevante infrastructuurautomatisering en cloudservicetools (Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure).
 • Kennis van ten minste één scripttaal (Ruby, Bash, Python, Node, Shell).
 • Bekendheid met Linux Fundamentals.
 • Soft skills (time management, presentatievaardigheden, communicatievaardigheden, toewijding aan details, constante zelfverbetering).

AWS Cloud Support Engineer Ideaal Portret

Door het inhuren van een AWS cloud ontwikkelaar lost een bedrijf een aantal problemen op: identificatie van benodigde AWS diensten voor de web app, het schrijven van code voor optimalisatie van deze diensten, encryptie van credentials als een kritische beveiligingsplek.

Voordat u daadwerkelijk een AWS cloud security engineer inhuurt, moet u een duidelijk beeld hebben van zijn/haar vaardigheden, ervaring met software ontwikkelaar, en opleiding om het beste uit de ontwikkeling te halen. Hieronder zullen we de competenties van AWS cloud engineer en Amazon web services ontwikkelaars in detail bekijken:

ASW DevOps CV Voorbeeld

Vereiste vaardigheden voor Azure Developer for Hire

Microsoft Azure omvat een groot aantal producten en diensten, en hoewel dit klanten een grote flexibiliteit en volledige controle geeft, introduceert het ook een grote mate van complexiteit. Voor uw project kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een combinatie van meerdere producten te gebruiken, en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke producten nodig zijn en hoe elk van hen moet worden aangesloten.

Microsoft Azure Developer vaardigheden moeten omvatten:

 • De kennis over alle verschillende producten en diensten van de Microsoft Azure suite
 • Een deskundig advies over het combineren van verschillende Azure producten voor bepaalde projecten
 • Kennis van alle overlappingen in de kenmerken van de producten om de meest geschikte combinatie van producten te bepalen
 • Op zoek naar een manier om de kosten van ontwikkeling en implementatie te minimaliseren.

Azure DevOps CV Voorbeeld

Waarom is het de moeite waard om Oekraïense DevOps for Hire te overwegen

Tegenwoordig zijn veel bedrijven op zoek naar Oekraïense DevOps op afstand vanwege de bos van voordelen die bedrijven kunnen krijgen als ze AWS DevOps in Oekraïne inhuren. Hier is waarom het werven van een AWS gecertificeerde DevOps ingenieur uit Oekraïne een slimme aanpak is:

 • Large talent pool. It is easy to find an expert in any field and with the required expertise, meaning you can huur devops in Ukraine with no efforts.
 • High level of skills. Ukrainian software ontwikkelaars are known for the high level of their skills, versatile expertise, familiarity with the latest tech, and dedicated approach.
 • No communication problems. Ukrainian remote DevOps have a good command of English and a close-to-European mentality, allowing for comfortable cooperation.
 • Cost-effectiveness. The cost of Azure DevOps or any other skilled specialist is much lower compared to American and European rates.
 • Dedicated approach. Besides the affordable cost, you are guaranteed the high quality of the developed project, continuous support, and exceptional communication skills of a Ukrainian remote full-time and part-time DevOps.

Gemiddelde kosten van DevOps voor huur in verschillende landen

Wanneer u besluit een DevOps-expert in te huren, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden, en een daarvan in de kosten van het werven van zo’n specialist. AWS DevOps engineer tarieven verschillen niet alleen op basis van de vaardigheden en ervaring van een kandidaat, maar ook op basis van hun geboorte- en woonplaats. Hier is een korte vergelijking van de tarieven voor cloud DevOps engineer in verschillende landen:

*De Oekraïense salarissen zijn gebaseerd op onderzoek van Mobilunity’s Recruitment Team naar de lokale banenmarkten. Alle salarissen zijn netto en exclusief de servicekosten (in geval van huren op basis van een dedicated team model). De salarissen worden ter vergelijking gegeven en zijn mogelijk niet geheel accuraat. Neem contact met ons op om de exacte kosten te kennen voor het inhuren van een ontwikkelaar die overeenstemt met de gevraagde parameters.

Zoals u kunt zien, is Oekraïne een kosteneffectieve oplossing in termen van het salaris huur DevOps in.

Mobilunity als een betrouwbaar bedrijf om DevOps ingenieur van te huren

Mobilunity is een geloofwaardige outsourcing dienstverlener met een enorme expertise in resources outstaffing, waaronder Microsoft Azure DevOps, Google Cloud DevOps, Salesforce DevOps specialisten, en anderen. Dit is wat Mobulunity in staat stelt zich te onderscheiden van andere bedrijven in de industrie:

 • 9+ jaar op de markt van outsourcing en outstaffing van softwareontwikkeling
 • Tientallen trouwe klanten over de hele wereld
 • Toegewijde DevOps-teams op afstand, speciaal gemaakt voor uw project
 • Geschikte locatie, tijdzone en communicatiemiddelen
 • Een kosteneffectieve oplossing als u DevOps ontwikkelaar wilt inhuren

Als u DevOps wilt inhuren met ruime ervaring in het veld, neem dan contact op met de experts van Mobilunity, en laat ons de juiste expert voor uw project selecteren!

Contact us
Go Up